ALOE VERA NË PEDIATRI

Sipas hulumtimeve të Organizatës botërore të shëndetësisë (OBSH), gjendja shëndetësore e popullatës varet nga:     predispozitat gjenetike (27%),     mënyra e të jetuarit (43%),     gjendja e ambientit (19%) dhe     shëndetësia (11%). Mundësitë e ndikimit në veçoritë gjenetike tani për tani

Read full article
Transporti falas

Për blerjet mbi €100

Mbështetja profesionale

Mbështetje e ekipit profesional

Fitimi shtesë

15-48% për rekomandimet e produkteve

Promocione

Zbritje promocionale

Shqip Shqip English English