Aloe Vera Berry Nectar – Rrisni imunitetin në mënyrë natyrale

Aloe Vera Berry Nectar – 100% NATYRALE

Aloe Vera Berry NectarAloe Vera Berry Nectar mund të pihet ose gjatë shujtës ose individualisht.

Kjo pije ekzotike përmban 85% të xhelit të Aloe Verës, 13% boronicë të kuqe dhe mollë.

Berry Nectar i ka të gjithë përbërësit të cilët gjenden edhe në xhelin e Aloe Verës, ndërsa duke i falënderuar boronicës së kuqe dhe mollës, ka koncentrim më të madh të vitaminave dhe të kaliumit.

Shija e saj e shkëlqyeshme është plotësisht natyrale. E përmirësuar me kombinimin e boronicave të kuqe dhe mollëve të pjekura.

Me shtesën e fruktozës (sheqeri natyral i frutave) ëmbëlsia është e mjaftueshme sa t’i kënaqë si të rriturit e gjithashtu edhe fëmijët.

Boronica e kuqe është e pasur me vitaminë C, e njëkohësisht është shumë efikase për pastrimin e rrugëve urinare. Në kombinim me Aloe Verën përdoret në masë të madhe edhe në gjinekologji.

Aloe Berry Nectar ju rekomandohet veçanërisht personave të cilët kanë vështirësi me urinim, të sëmurëve nga gripi dhe përgjithësisht personave shëndetligë.

Aloe Berry Nectar i përmban të gjithë përbërësit si edhe xheli i Aloe Verës, por është e pasuruar me boronicë të kuqe dhe mollës.

Përbërja

Përveç veprimit të shkëlqyeshëm në traktin urinar, boronica e kuqe përmban sasi të madhe të vitaminës C dhe të pikogjenolit – antioksidant i fuqishëm i cili është efikas në ruajtjen e kolagjenit.

Lëngu i mollës përmban vitaminat A, C, si dhe kalium dhe pektin.

U rekomandohet fëmijëve (ndihmon imunitetin) dhe shtatzënave (pasqyra e keqe e gjakut).

Në rastin e sëmundjeve bronkiale Berry Nectar zbutë kollitjen dhe eliminon sekretin, e ulë temperaturën si dhe e rritë oreksin dhe nivelin energjetik.

Çmimi i 1 litri të Aloe Vera Berry Nectar = 31.80 eur

Porositni dozën mujore të Aloe Vera Berry Nectar dhe përfitoni uljen prej 15%

 

Shikoni videon ALOE VERA BERRY NECTAR – në gjuhën ANGLEZE

kontakt

folder_openAssigned tags
admin

admin

View all articles by me
I'm on social media

1 Comment

  1. September 10, 15:25 ALOE VERA NË PEDIATRI – Aloe Vera Qendra

    […] Aloe Vera Berry Nectar […]

    reply Reply this comment

Write a comment

info_outline

Your data will be safe!

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.

Transporti falas

Për blerjet mbi €100

Mbështetja profesionale

Mbështetje e ekipit profesional

Fitimi shtesë

15-48% për rekomandimet e produkteve

Promocione

Zbritje promocionale

Shqip Shqip English English