Aloe Vera Gel – Aloe Vera 100% NATYRALE

Aloe Vera Gel – Aloe Vera 100% NATYRALE

Alo Vera Gel

Aloe Vera Gel

Aloe Vera Gel – Lëngu i pastër nga brendësia e fletës së Aloe Verës.

Xheli i Aloe Verës është produkt 100% natyral, i pastër dhe jashtëzakonisht efikas.

Është i pasur me vitamina (bile edhe me vitaminën e rrallë B12), me aminoacide dhe me materie minerale, në mesin e të cilave edhe me shtatë aminoacide të cilat janë drejtpërdrejt përgjegjëse për rigjenerimin e qelizave.

Pse është xheli i Aloe Verës njëri ndër shtesat më të mira ushqimore të njeriut modern?

Siç ndodhë edhe me shumicën e lëngjeve të frutave, lëngu i fituar me shtrydhjen e pjesës tulore të fletës së bimës është shumë jostabil për shkak të mikroorganizmave të cilët e dekompozojnë dhe e shkatërrojnë atë.

Mirëpo, kompania e ka zgjidhur këtë me ndihmën e teknologjisë bashkëkohore dhe të procesit të stabilizimit plotësisht natyral. Ky është proces unik në botë të cilin kompania Forever Living Products e ka patentuar dhe e ka mbrojtur juridikisht si pronë të veten.

Ky produkt është prodhuar nga pjesa tulore e fletës së Aloe Verës pa lëvoren e gjelbër, pa ujë dhe pa materie kimike. Duke i falënderuar kësaj mënyre të stabilizimit, xheli i Aloe Verës mund të përdoret në afatin 4 vjeçar.

Teknologjia dhe mënyra e stabilizimit është rezultat i kërkimeve shkencore dhe laboratorike 12 vjeçare, me ç’rast qëllimi ka qenë ruajtja e të gjitha elementeve biokimike, ushqyese dhe mbrojtëse të cilat bima i posedon në natyrë dhe që përmbajtja në paketim të jetë plotësisht identike dhe e pandryshueshme në raport me bimën në natyrë.

Për këtë arsye stabilizimi kryhet duke ia shtuar vitaminën C natyrore nga bima e Papajës, e cila përdoret si konzervans natyror.

Produktet e kompanisë Forever nuk përmbajnë ujë. 

Duke i shtuar ujë, kimikalie dhe aditiva shkatërrohen vetitë natyrore dhe efikasiteti i bimës.

Edhe sasia më e vogël e alkoolit i shkatërron të gjithë përbërësit mbrojtës dhe ushqyes të cilët i posedon Aloe Vera.

Kjo do të thotë se, në paketimin prej 1 litri të Aloe Verës, sikundër edhe tek produktet tjera të kësaj kompanie, gjendet pothuaj 1 litër e xhelit të Aloe Verës së shtrydhur nga fletët e saja.

1 litër Aloe Verë = 100% Aloe Verë, 0 % ujë dhe 0 % shtesa kimike

Xheli i Aloe Verës si biostimulues për përdorim të brendshëm.

Paramendoni sikur ta preni fletën e Aloe Verës dhe ta pini aty për aty lëngun e saj.

Pikërisht kjo ju ndodhë kur e konsumoni xhelin e Aloe Verës. Ky xhel, duke i falënderuar procesit të stabilizimit (i cili është patent i mbrojtur i kompanisë), është plotësisht i freskët dhe i pastër, ashtu siç është krijuar nga natyra.

Çka përmban xheli i Aloe Verës?

Xheli i Aloe Verës është i pasur me vitamina (në të  gjendet edhe vitamina shumë e rrallë B12), pastaj me aminoacide dhe materie minerale; përmban shtatë aminoacide të cilat janë drejtpërsëdrejti përgjegjëse për rigjenerimin e qelizave.

Për këto arsye xheli i Aloe Verës është njëri nga suplementet apo shtesat më të mira ushqimore të njeriut modern.

Çmiimi: 31.80 eur

Aloe Vera Gel

 

Porositni sasinë mujore të xhelit të Aloe Verës dhe realizoni zbritjen prej 15%

 

KRAHASIMI I  XHELIT TË ALOE VERËS ME PRODUKTE TË NGJAJSHME!

Porositja individuale e produkteve!

Kompania Forever Living Products është kompani e shitjes me shumicë prandaj nuk mund të porositen produktet individualisht për shitjes online (atje ku ekziston web shitorja).

Nëse dëshironi të porositni produkt individual me pakicë, ju lutemi që ta shënoni emrin dhe email adresën tuaj në formën më poshtë që të mund të ua dërgojmë udhëzimet për blerje individuale!

Ju faleminderit për mirëkuptim – Aloe Vera Qendra (Partner i pavarur afarist i kompanisë Forever Living Products)

 

Emri:    

Emaili:

 

admin

admin

View all articles by me
I'm on social media

2 Comments

  1. September 10, 15:22 ALOE VERA NË PEDIATRI – Aloe Vera Qendra

    […] Aloe Vera Gel – Aloe Vera 100% NATYRALE […]

    reply Reply this comment

Write a comment

info_outline

Your data will be safe!

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.

Transporti falas

Për blerjet mbi €100

Mbështetja profesionale

Mbështetje e ekipit profesional

Fitimi shtesë

15-48% për rekomandimet e produkteve

Promocione

Zbritje promocionale

Shqip Shqip English English