Arctic Sea Omega 3 – 100% vaj natyror i peshqëve

Arctic Sea Omega 3 – 100% vaj natyror i peshqëve

Kapsulat Omega 3 – Forever Arctic Sea Omega

Kapsulat Omega 3 – Forever Arctic Sea e ri dhe e përmirësuar ofron balansim të përkryer të acideve yndyrore Omega 3 në përzierje të vajit natyral të peshkut i cili përfitohet nga kallamarët.

Për ta përkrahur më mirë sistemin tuaj kardiovaskular dhe nervor si dhe sytë.

Kjo përzierje ekskluzive është produkt i kompanisë Forever Living i cili jo vetëm që siguron 33% më shumë sasi ditore të DHA-së, por krijon edhe balans ideal të DHA dhe EPA për mirëqenie dhe shëndet optimal.

Ekzaminimet e bëra dekadave të fundit dëshmuan që acidet yndyrore Omega 3 japin rezultate fantastike në ruajtjen e shëndetit.

Arctic Sea Omega 3 është shtesë ushqimore shumë cilësore.

Përmban acidet yndyrore Omega 3 nga peshqit e detërave të veriut dhe acidet yndyrore Omega 9 nga ullinjtë.

Vaji i peshqëve të detit përmban acide yndyrore specifike të cilat, për shkak të ndikimit në zvogëlimin e nivelit të trigliceridevea në gjak janë me rëndësi thelbësore në rastet e arteriosklerozës dhe të sëmundjeve kardiovaskulare.

Në dhjetë vitet e fundit ekzaminimet klinike kanë vërtetuar se sëmundjet e zemrës dhe sëmundjet tjera të cilat janë të përhapura në shtetet e zhvilluara siç është fjala me diabetin, tensionin e lartë etj., tek Eskimët dhe tek peshkatarët japonez janë shumë më pak të pranishme.

Ekzaminimet e grupit për ushqimin të Forever Living Products, kanë rezultuar me prodhimin e produktit jashtëzakonisht efikas si shtesë ushqimore dhe uljen e përmbajtjes së yndyrave dhe të treglicerideve në gjak.

Pastron enët e gjakut nga yndyrat e shtresuara, kthen elasticitetin, eliminon ngjizjen e pllakëzave të gjakut (krijimin e trombeve), ulë tensioni e gjakut etj.

Produkti Arctic Sea Omega 3 është i prodhuar nga vaji i peshkut dhe i ullinjve në formë të kapsulave me 435 mg – 120 kapsula.

EPA (acidieikosapentaenoik) – 200 mg

DHA (acididokozaheksaenik) –  200 mg

Vitamin E   3%

Është burim natyror dhe jashtëzakonisht i pasur i vajit të rafinuar dhe të koncentruar të peshkut nga detërat e ftohta, i cili nuk është i përfaqsuar shpesh në dietë, ndërsa përmban yndyra shumëfish të pangopura natyrore.

Duke i falenderuar EPA-së dhe DHA-së si dhe vajit të ullirit, kapsulat Omega 3 janë deponime të këtyre acideve.

Për të rriturit rekomandohet marrja e 2 kapsulave tre herë në ditë me ushqim.

Ekzaminimet klinike:

Është vërtetuar se marrja e rregullt e kapsulave Arctic Sea Omega 3 është e rëndësishme për organizmin, duke e marrë parasysh që vazhdimisht e ulë nivelin e kolesterolit dhe të triglicerideve në gjak, me ç’rast ndikon pozitivisht në raportin e lipideve me dendësi të lartë dhe lipideve me dendësi të ulët.

Përveç si shtesë ushqimore, në radhë të parë ka ndikim preventiv në rastet e sëmundjeve koronare apo ndryshimeve respektive aterosklerotike, arrin rezultate të shkëlqyeshme në kombinim me Argi+ (aminoacidin L arginin)

Ne sadrži šećer, škrob, konzervanse ili umjetne boje.

Kapsulat Arctic Sea Omega 3 janë pa gluten.

 

Çmimi = 34,50 eur

 

Për realizimin e rezultateve më të shpejta dhe më të mira e kemi dizenjuar pakon Tuaj, i cili përmban dozën mujore prej 3 litre Aloe Vera xhel në kombinim me acidet yndyrore Arctic sea omega 3 3x Aloe Vera, 1x Artic Sea,Nëse keni nevojë për këtë pako dhe vendosni ta bleni përmes Aloe Vera Qendra do të realizoni zbritje prej 15% në vlerën totale!

admin

admin

View all articles by me
I'm on social media

No Comments

No comments yet

You can be first to leave a comment

Write a comment

info_outline

Your data will be safe!

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.

Transporti falas

Për blerjet mbi €100

Mbështetja profesionale

Mbështetje e ekipit profesional

Fitimi shtesë

15-48% për rekomandimet e produkteve

Promocione

Zbritje promocionale

Shqip Shqip English English