Argi+ L-argjinina Forever Living Product

Argi+ L-argjinina Forever Living Product

ARGI+ antioksidans kompleks me L argjininë

ARGI+ siguron 5 gram L-argjininë për racion, i cili bashkë me vitaminat dhe mineralet ka veprim sinergjik dhe i cili do të ju mbajë aktiv përgjatë tërë ditës.

L-argjinina është aminoacid i cili ndihmon gjatë ndarjes së qelizave, ndërtimin e proteinave dhe krijimin e oksidit të azotit.

L-argjinina është aminoacid shumë i fuqishëm, në shkencë i njohur edhe si “molekula çudibërëse”.

Organizmi ynë transformon L-argjininën në oksidin nitrik, molekulë e cila u ndihmon enëve të gjakut të relaksohen dhe zgjërohen për prurjen e sasive sa më të mëdha të gjakut.

Prurja e rritur e gjakut përkrahë shumë funksione të rëndësishme në organizëm.

Për këtë shkak u rekomandohet sportistëve profesionist dhe atyre rekreativ si edhe njerëzve të cilët kanë vështirësi me qarkullimin.

ARGI+ ndihmon organizmin në mirëmbajtjen e nivelit optimal të tensionit të gjakut, gjendjes së përgjithshme të sistemit kardiovaskular, imunitetit dhe muskujve.

Ndihmon dukshëm tek shërimin e eshtrave dhe indeve, dekompozimit e yndyrave dhe glukozës, përmirëson dhe mirëmban funksionin seksual tek meshkujt (për përmirësimin e funksionit seksual rekomandojmë tabletat Multi Maca)  dhe shumë më tepër se kaq!

 

E çka është + ?

Shega, e njohur për vetitë e saja antioksiduese, ekstrakti i verës së kuqe i cili e ndihmon mirëmbajtjen e nivelit të shëndetshëm të të kolesterolit si dhe ekstrakti i lëkurës së rrushit dhe mjedra e cila ndihmon mirëmbajtjen e shëndetit imunitar dhe kardiovaskular.

Së bashku, këta përbërës krijojnë gjeneratën e re të shtesave ushqimore.

L Arginin në kombinim me xhelin Aloe Vera,  tabletat Artic Sea dhe çajin Blossom Herbal ngritë funksionimin e organizmit tuaj në nivel krejtësisht të ri.

Çmimi: 69,00 eur

Shifra: 473, sasia: 30 qeska x 10gr- 300 gr

Për arritjen e rezultateve më të mira dhe më të shpejta e kemi dizenjuar për ju pakon, e cila e përmbanë dozën mujore prej 3 litra Aloe Vera Gel në kombinim me Argy+ dhe Arctic Sea Omega. 

Argi+Nëse keni nevojë për këtë pako dhe vendosni ta bleni përmes Aloe Vera Qendra do të realizoni zbritjen prej 15% në shumën totale!

Ju pëlqeu artikulli: Argi+?

Ndani me miqtë!

admin

admin

View all articles by me
I'm on social media

No Comments

No comments yet

You can be first to leave a comment

Write a comment

info_outline

Your data will be safe!

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.

Transporti falas

Për blerjet mbi €100

Mbështetja profesionale

Mbështetje e ekipit profesional

Fitimi shtesë

15-48% për rekomandimet e produkteve

Promocione

Zbritje promocionale

Shqip Shqip English English