BITS N’ PEACHES – Aloe Vera xhel me shtesë të pjeshkëve

BITS N’ PEACHES – Aloe Vera lëngjet

BITS N’ PEACHES – Shije e mrekullueshme dhe e parezistueshme! Copëzat e pastra dhe ushquese të Aloe Verës të përzierë me shijen e pjeshkëve të pjekura mirë në diell.

Pije ideale për fëmijë dhe shtatzëna.

Koktejit vitaminoz të Aloes ju ka shtuar karatenoida, e cila është e nevojshme për mirëmbajtjen e sistemit imunologjik.

Në veprimin shërues nuk dallon nga xheli Aloe Vera apo Berry Nectar.

Dallimi është vetëm në shije.

Kjo është edhe një pije me 100 % xhel të stabilizuar të Aloe Verës. Është senzacionale e me shije unike; përmban pjesë të pastra të Aloe Verës të lara në shijen e pjeshkëve të pjekura.

Iu dedikohet më të rinjëve.

Përmban të gjithë përbërësit sikur edhe xheli i Aloe Verës!

Ftoheni Bits N’ Peaches me akull apo përzieni me ndonjë lëng frutash dhe kënaquni në çdo pjesë të ditës me te.

 

Çmimi i 1 litri të Bits N’ Peaches: 34.70 eur

Porositni dozën mujore të Aloe Bits N’ Peaches dhe realizoni 15% zbritje

 

VIDEO KRAHASUESE TË FOREVER LIVING ALOE VERA XHELIT ME PRODUKTE TË NGJAJSHME!

admin

admin

View all articles by me
I'm on social media

No Comments

No comments yet

You can be first to leave a comment

Write a comment

info_outline

Your data will be safe!

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.

Transporti falas

Për blerjet mbi €100

Mbështetja profesionale

Mbështetje e ekipit profesional

Fitimi shtesë

15-48% për rekomandimet e produkteve

Promocione

Zbritje promocionale

Shqip Shqip English English