Forever Active Probiotic – Zgjedhja më e mirë e probiotikëve!

Forever Active Probiotic – Zgjedhja më e mirë e probiotikëve!

Forever Active Probiotic

Forever-Active-ProbioticForever Active Probiotic ndihmon vendosjen e florës natyrale bakteriologjike të zorrëve e cila pëson shpesh për shkak të shprehive të këqija ushqyese dhe mënyrës jo të favorshme të jetesës të cilat mund të sjellin deri tek zvogëlimi i bakterieve natyrale “të mira” në sistemin tonë imunologjik.

Florë të zorrëve i quajmë bakteriet të cilat gjenden në zorrën e hollë dhe zorrën e trashë, e të cilat janë të nevojshme për funksionin e tyre të shëndetshëm.

Nuk janë të gjitha bakteriet “të këqija”, derisa shumë nga to janë të domosdoshme për funksionimin normal të procesit të tretjes.

Këto bakterie i quajmë probiotikë.

Florën e zorrëve mund ta dëmtoj ushqimi jo i shëndetshëm, ushqimi jo i rregullt, konsumimi i alkoolit dhe duhanit, ndikimet e dëmshme të ambientit, antibiotikët etj.

Kjo rezulton me rënien e konsiderueshme të imunitetit.

Forever Active Probiotic ndihmon në zotërimin e balansit të çrregulluar për shkak të ushqimit dhe mënyrës tonë të jetesës e cila sjellë deri tek zvoglimi i sasisë së probiotikëve natyral.

Forever Active ProbioticSë pari vepron në zorrën e trashë ku merr pjesë në procesin e tretjes së ushqimit, ndihmon lirimin e materieve ushqyese për absorbim dhe i kontribuon pozitivisht rritjes dhe zhvillimit normal duke ndihmuar në mirëmbajtjen e shëndetshme dhe të ekuilibruar të organizmit.

Probiotikët janë shumë të ndjeshëm. Për këtë shkak, Forever Active Probiotic posedon teknologjinë ekskluzive të patentuar të kombinimit të tre mbështjellësve të cilët i shpërndajnë probiotikët tek pasi që arrijnë në destinimin e dëshiruar.

E para dekompozohet në lukth dhe aty lirohet një pjesë e bakterieve pozitive.

E dyta në zorrën e hollë me efekt identik.

E treta në zorrën e trashë.

Lirohet një seri unike e gjashtë llojeve të bakterieve të mira (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus bulgaris i Lactobacillus plantarum).

Nuk kërkon ruajtje në frigorifer; mbetet stabil në temperaturën e dhomës.

Forever Active Probiotic

Vepron në mënyrë të përkryer në kombinim me xhelin e patentuar Aloe Vera të Forever-it i cili vepron si “parabiotik” dhe ofron ambient ideal për veprimin dhe shumëzimin e probiotikëve.

Nuk përmban tharm, grurë, gluten (lista e produkteve të Forever-it pa gluten), misër, produkte të qumështit, ngjyra artificiale apo konzervanse.

 

Çmimi i plotë i Forever Active probiotic: 32,50 eur

 

Për arritjen e rezultateve më të mira dhe më të shpejta e kemi dizenjuar për ju pakon, e cila përfshin dozën mujore prej 3 litra xhel Aloe Vera në kombinim me Forever Active Probiotik.  

Forever Active ProbioticNëse keni nevojë për këtë pako dhe vendosni ta bleni përmes Aloe Vera Qendra do të realizoni zbritjen prej 15% në vlerën totale!

Ju pëlqeu artikulli Forever Active Probiotic?

Ndani artikullin me miqtë!

admin

admin

View all articles by me
I'm on social media

No Comments

No comments yet

You can be first to leave a comment

Write a comment

info_outline

Your data will be safe!

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.

Transporti falas

Për blerjet mbi €100

Mbështetja profesionale

Mbështetje e ekipit profesional

Fitimi shtesë

15-48% për rekomandimet e produkteve

Promocione

Zbritje promocionale

Shqip Shqip English English