Forever freedom – Liria e lëvizjes

Forever freedom – Liria e lëvizjes

Forever Freedom – Osteoporoza, artriti reumatoid dhe dhembjet e eshtrave

Zgjidhni problemin me dhembjet në trup në mënyrë natyrale me ndihmën e Aloe Verës 100% natyraleo të pasuruar me glukozamin sulfat, kondroitin sulfat dhe metil sulfonil metan.

Forever Freedom është pije me shije të portokallit, me shtesë të fruktozës dhe të hondroprotektivëve:

Glucosamin sulfata (GS)

Chondroitin sulfata (CS)

Methyl sulfonyl methani (MSM) është zgjidhje për forma të ndryshme të sëmundjeve dhe të dëmtimeve të nyjeve, eshtrave dhe skeletit në tërësi.

Glucosamin dhe chondroitin janë substanca të cilat natyrshëm gjenden në përbërje të kërcit!

Me plakje e organizmit humben dhe lajmërohet mundësia e paraqitjes së sëmundjeve të ndryshme degjenerative siç janë: osteoporoza, osteoartriti,artriti reumatik dhe dhmbjet e ndryshme të eshtrave…

Me kompenzimin oral të glucosamin sulfatit dhe të chondroitin sulfatit sigurohet rindërtimi i kërcit të hargjuar, kthehet elasticiteti dhe lëvizshmëria e nyjeve si dhe zvoglimi i proceseve inflamatore në organizëm.

Methyl sulfonyl methani është sulfur organik i cili ka veprim antiinflamator, parandalon sëmundjet dhe ngërçet e muskujve dhe zvogëlon ndezjet në muskuj dhe në organizëm.

Forever Freedom ua rritë lirinë e lëvizjes personave të cilët vuajnë nga dhembjet në eshtra, artriti reumatik, dëmtimet e ndryshme të nyjeve dhe të boshtit kurrizor dhe ndryshimet degjenerative të nyjeve.

Në kombinim me tabletat minerale Nature Min është preventivë e shkëlqyeshme dhe përshpejton rikuperimin e eshtrave të thyera, tetivave të këputura dhe të muskujve.

Glukozamin – sulfati dhe kondroitin-sulfati, dy bashkëdyzime natyrore për të cilat është vërtetuar se ndihmojnë në mirëmbajtjen e funksionit dhe lëvizshmërisë së nyjeve, e kemi bërë bashkë me xhelin e stabilizuar të Aloe verës i cili përmban një vistër të materieve ushqyese.

Kësaj përzierjeje ia kemi shtuar edhe vitaminën C dhe MSM-në, burimin natyror të sulfurit, të nevojshëm për mirëmbajtjen e indit të shëndoshë lidhës të nyjeve dhe të organizmit.

Forever Freedom  është mënyrë e shëndetshme dhe praktike ta filloni ditën.

Nëse keni probleme me eshtra dhe nyje dhe dëshironi ta eliminoni problemin tuaj, e kemi përgatitur për ju një ofertë të veçantë!

Kombinimi i Forever Freedomit dhe i mineraleve Nature Min në dozën mujore të cilën mund ta bleni me zbritje prej 15%, nëse i bleni në komplet!

 

Çmimi i 1 litri të Forever Freedom: 43.50 eur

 

Porositni dozën mujore (3 litra) të Forever Freedom dhe realizoni 15% zbritje

 

admin

admin

View all articles by me
I'm on social media

No Comments

No comments yet

You can be first to leave a comment

Write a comment

info_outline

Your data will be safe!

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.

Transporti falas

Për blerjet mbi €100

Mbështetja profesionale

Mbështetje e ekipit profesional

Fitimi shtesë

15-48% për rekomandimet e produkteve

Promocione

Zbritje promocionale

Shqip Shqip English English