Forever Immublend – shtesë ushqimore për përmirësimin e imunitetit

Forever Immublend – shtesë ushqimore për përmirësimin e imunitetit

FOREVER IMMUBLEND

Forever Immublend – Është shtesë ushqimore unike për përmirësimin e imunitetit.

Përkrahë të gjitha aspektet e funksionimit të sistemit imunologjik nga vija e parë e deri tek ajo e fundit mbrojtëse.

Secili nga përbërësit e kësaj përzierjeje origjinale është përzgjedhur me kujdes për shkak të rolit vendimtar të cilin e ka në përmirësimin e funksionit të sistemit imunologjik të organizmit.

Kjo shtesë ushqimore e ndihmon sistemin mbrojtës biologjik që t’i  arrij mundësitë e tij maksimale.

Forever Immubland për shkak të përbërjes së saj të bimëve dhe të kërpudhave është produkt i shkëlqyeshëm për ngritjen e imunitetit tek sëmundjet siç janë tumorët dhe sëmundjet tjera të cilat e dëmtojnë imunitetin e organizmit.

Kjo përzierje ushqyese përbëhet nga:

Frukto-oligosaharidet (prodhojnë koncentrim të shëndetshëm të bakterieve probiotike në sistemin tretës)

Laktoferina (ndihmon prodhimin e qelizave imunologjike dhe mirëmbajtjen e koncentrimit optimal të bakterieve të mira në zorrë).

Kërpudhat Maitake dhe Shitake (ndihmojnë prodhimin e qelizave imunologjike dhe sistemin kardiovaskular),

Vitamina D (forcon qelizat imunologjike),

Vitamina C (antioksidans)

Zinku (i lufton radikalet e lira dhe ndihmon prodhimin e qelizave imunologjike).

Kjo formulë ekskluzive e ndihmon komplet sistemin imunologjik.

Rekomandohet si për forcimin e imunitetit dhe preventivë ashtu edhe tek të gjitha sëmundjet autoimune (psoriaza, dijabeti, sëmundja e gjandrrës tiroide, multiple sklerozës…).

Për porosi dhe më shumë informata mbi produktin Forever immublend, i leni shënimet dhe ne do të ju kontaktojmë.

Ju pëlqeu artikulli: Forever Immublend?

Ndane me miqtë!

admin

admin

View all articles by me
I'm on social media

No Comments

No comments yet

You can be first to leave a comment

Write a comment

info_outline

Your data will be safe!

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.

Transporti falas

Për blerjet mbi €100

Mbështetja profesionale

Mbështetje e ekipit profesional

Fitimi shtesë

15-48% për rekomandimet e produkteve

Promocione

Zbritje promocionale

Shqip Shqip English English