Forever Lite Ultra zgjedhja ma e mirë e proteineve për ndërtimin e organizmit

Forever Lite Ultra zgjedhja ma e mirë e proteineve për ndërtimin e organizmit

Forever Lite Ultra

Forever Living lanson Forever Lite Ultra me Aminoteinë të ri dhe të përmirësuar me më pak karbohidrate dhe me më shumë proteina.

Forever Lite Ultra me Aminoteinë përmban 100% tq dozës ditore të rekomanduar të vitaminave dhe të mineraleve.

Prodhohet me shije të vanilies dhe të çokolatës.

Ç’është kaq më e ndryshme? Forever Lite Ultra me Aminoteinë i ri dhe i përmirësuar i shfrytëzon të gjitha vetitë pozitive nga proteina e sojës.

Shkencëtarët e kanë zbuluar që proteinat nga soja kanë përparësi unike në raport me hirrën dhe sojën.

Njëri ndër veprimet më të mira të proteinës nga soja është në faktin se e ulë nivelin e kolesterolit në gjak.

Forever Lite Ultra me Aminoteinë ulë rrezikun nga sëmundjet e zemrës.

Proteina e sojë, si proteinë e cilësisë së lartë, përmbushë nevojën e rritur të sportistëve profesional dhe atyre rekreativ për proteina pas ushtrimeve të mundimshme fizike në ndërtimin e muskujve.

Forever Lite Ultra përmban aminoteinë!

Aminoteina është përzierje unike e enzimeve “të dizenjuara” në mënyrë të veçantë që të dekompozojnë proteinat (në aminoacide si përbërës themelorë) dhe në këtë mënyrë i mundësojnë tretjen e rregullt dhe absorbimin optimal të aminoacideve.

Proteina nga soja – burimi bimor i proteinave, është i shkëlqyeshëm për vegjetarianët apo personat alergjik në proteinat animale.

Soja është bimë e fuqishme e cila përmban acide yndyrore esenciale, vitamina, minerale dhe fibra.

Përmban acid i cili ka veti antioksiduese dhe ndihmon në parandalimin e disa llojeve të karcinomeve si dhe ulë nivelin e yndyrave të këqija në gjak.

Kazeina është burim i cili i absorbon ngadalë proteinat dhe për dallim nga proteinat nga hirra, ushqen dhe ndërton muskujt edhe nga disa orë.

Disa hulumtime tregojnë se edhe 7 orë pas konsumimit, niveli i aminoacideve në gjak mbetet i lartë.

Përpos kësaj, parandalon dekompozimin dhe ndikon në proceset e ndërtimit të masës muskulore.

Funksioni i proteinave:

1. Proteinat janë materie ndërtuese sepse paraqesin komponentën strukturore të organizmit dhe hyjnë në përbërjen e hormoneve, plazma proteineve (albumina, globulina, brinogeni), antitrupat, vitaminave (triptofan, niacin), eshtrave, dhëmbëve, hemoglobinës, muskujve (mioglobina).

2. Sigurojnë rritje dhe rindërtim të qelizave – nutrientët esencial.

3. Kanë rol të rëndësishëm në metabolizëm: si enzime katalizojnë reaksione të shumta biologjike dhe kimike, ndërsa si neurotransmiterë e mundësojnë kalimin e informatave deri te SQN përmes feed back mekanizmit.

4. Mirëmbajnë balansin acidobazik dhe osmotik (nëse zvogëlohet koncentrimi i proteinave të plazmës zvogëlohet edhe volumi i gjakut dhe vie deri tek lajmërimi i edemit).

Kanë rol të puferit (kur bie pH i gjakut (aciditet i rritur) lirohen aminoacidet dhe mundësojnë mirëmbajtjen e pH 7,35 – 7,45, do të thotë pH në gjak në kufij fiziologjik. Në anën tjetër, kur rritet pH e gjakut (aciditet i zvogluar) e lidhin H dhe kështu e zvoglojnë pH).

5. Janë burim i energjisë (1g proteinë = 4 cal).

6. Kryejnë detoksikimin e organizmit (enzimet).

Forever  lite ultra nuk përmban gluten .

Çmmi: 34,70 eur – 375 gr

Shifra: 470-vanilja, 471-çokolata

Për porosi dhe për më shumë informata mbi produktin – Forever Lite Ultra, plotësoni shënimet në vazhdim dhe ne do të ju kontaktojmë.

Ju pëlqeu artikulli: Forever Lite Ultra?

Ndane me miqtë!

admin

admin

View all articles by me
I'm on social media

No Comments

No comments yet

You can be first to leave a comment

Write a comment

info_outline

Your data will be safe!

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.

Transporti falas

Për blerjet mbi €100

Mbështetja profesionale

Mbështetje e ekipit profesional

Fitimi shtesë

15-48% për rekomandimet e produkteve

Promocione

Zbritje promocionale

Shqip Shqip English English