Forever Vitolize for Men – Vitaliteti për meshkuj

Shëndeti i prostatës heret a vonë bëhet problem i rëndësishëm i meshkujve edhepse mosha kur ndodhë kjo mund të varioj. Vitolize for Men – është suplement i fuqishëm për shëndetin e meshkujve. Ky produkt tani përmbanë më shumë përbërës ushqyes, më shumë forma të materieve ushqyese biologjikisht të disponueshme dhe më shumë bimë të fuqishme.

Në kombinim me ushqimin e shëndetshëm dhe me ushtrimet fizike Vitolize for Men paraqet zgjidhje natyrale për shëndetin e prostatës. Kjo formulë e thjeshtë por unike siguron kombinim shumë efikas të bimëve të fuqishme shëruese, vitaminave, mineraleve dhe antioksidantëve të cilët ndihmojnë në mbarëvajtjen e rrjedhjes normale të urinës, funksionit normal të testisëve dhe shëndetit optimal të prostatës.

Përbërja e Vitolize for Men

Vitolize for Men është i kombinuar nga përzierja autentike e bimëve e cila përfshinë saw palmetto, pygeum dhe farat e kungullit. Çdonjëra nga këto bimë përdoret me shekuj tashmë për ruajtjen e shëndetit të prostatës.
Vitolize for Men përmban gjithashtu përzierjen e përbërësve ushqyes të balancuar enkas për shëndetin optimal të meshkujve dhe në veçanti për funksionimin e duhur të prostatës. Gjithashtu, për shëndetin optimal të prostatës janë të domosdoshëm edhe vitaminat C, D, E dhe B6. Këto vitamina janë të kombinuara me mineralet e selenit dhe të zinkut, për të cilat është vërtetuar se luajnë rol kyç në shëndetin e prostatës.

Përveç vitaminës E, selenit dhe likopenit, janë shtuar edhe vitaminat C, D dhe B6 në kombinim me kvercetinën. Vitaminat C, D dhe B6 janë të domosdoshëm për shëndetin e mirë të prostatës dhe të nevojshëm për krijimin e hormoneve.

PËRBËRËSIT E Vitolize for Men:

 • Vitamina C,
 • Ekstrakti i bimës saw palmeto.
 • Vaji nga farat e kungullit,
 • Ekstrakti i bimës pygeum,
 • Ekstrakti i shegës,
 • Vaji i ullirit,
 • Vaji i likopenit,
 • Kvercetina,
 • Vitamina D,
 • Vitamina E,
 • Vitamin B6,
 • Zinku,
 • Seleni.

PËRBËRËSIT TJERË:

 • Zhelatina,
 • Glicerina,
 • Uji i distiluar,
 • Dylli i bletës,
 • Lecitina nga soja,
 • Ekstrakti i bimës carob (bathë).

 

ÇMIMI: 32.60 eur

Çmimi me 15% zbritje për blerësit e regjistruar: 27.70 eur

folder_openAssigned tags
admin

admin

View all articles by me
I'm on social media

No Comments

No comments yet

You can be first to leave a comment

Write a comment

info_outline

Your data will be safe!

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.

Transporti falas

Për blerjet mbi €100

Mbështetja profesionale

Mbështetje e ekipit profesional

Fitimi shtesë

15-48% për rekomandimet e produkteve

Promocione

Zbritje promocionale

Shqip Shqip English English