Garcinia Cambogia – tableta për rregullimin e peshës së trupit

 Tabletat Garcinia Cambogia 

Garcinia është fryt i drurit i cili rritet në Azinë jugore me emrin Garcinia cambogia. Që nga lashtësia shfrytëzohet si erzë për shkak të ndikimit pozitiv në shëndet.

Forever Living Products  e ka dizenjuar mixturën (përzierjen) në të cilën gjendet komponenta aktive e kores së frytit të garcinias dhe acidit hidroksicitrik e cila siguron tretje të mirë.

Tabletat përmbajnë krom, mineral i rëndësishëm dhe i domosdoshëm për këmbimin normal dhe të papenguar të materieve.

Kromi ndihmon tek shpërndarja e sheqerit për nevojat e organizmit dhe balansimin e tensionit të gjakut.

Mungesa e kromit shkakton lodhje dhe prodhim të rritur të yndyrës, duke i kontribuar kështu sëmundjeve të zemrës dhe lajmërimit të sëmundjes së sheqerit.

Tabletat Garcinia cambogia ngadalësojnë shndërrimin e saharideve në yndyra, zvogëlojnë krijimin e kolesterolit dhe të acidit yndyror si dhe e dobëson oreksin që rezulton me zvogëlim të natyrshëm të konsumimit të ushimit.

Forever Garcinia Plus mund t’i ndihmoj njësoj si metabolizmit të shpejtë ashtu edhe atij të ngadalësuar.

Ndikon në punën e mirë të mëlqisë, jep energji dhe ndikon pozitivisht në sistemin nervor.

VEPRIMI: kapsulat për zvogëlimin e peshës së trupit kanë aftësi ta reduktojnë shndërrimin e saharideve në yndyra si dhe ta rregullojnë oreksin.

U rekomandohen të gjithë atyre të cilët pas shujtave ndjehen të lodhur si dhe atyre të cilët kanë nevojë për rregullimin e peshës së trupit.

Mendim profesional:

Veçoritë pozitive të Garcinias në emisionin e tij i ka paraqitur edhe dr. Oz, doktori i famshëm amerikan, të cilin në emisionet e tyre e kanë gostitur edhe Oprah Winfrey dhe Larry King.

Tani e udhëheqë emision e vet në të cilin shikuesve ua paraqet risitë në fushën e shëndetiti. Në paletën e madhe të veçorive të Garcinias, dr. Oz i ka potencuar efektet pozitive vijuese:

  • Zvogëlimin e dëshirës për ëmbëlsira e cila është pasojë e urisë apo e emocioneve. Kur jemi të hidhëruar, të dëshpëruar apo të lodhur, më nuk do të mbingopemi.
  • Përbërësi aktiv HCA (acidi hidroksicitrik) zvogëlon tajitjen (mbledhjen) e pikëzave të yndyrshme në qelizat yndyrore e poashtu e kontrollon nivelin e sheqerit në gjak.

Tabletat Forever Garcinia Cambogia janë pjesë përbërëse e pakos detoksikuese C9  (zgjidhja më e mirë për rregullimin e peshës).   

Tabletat Garcinia Cambogia mund t’i porositni edhe individualisht e jo vetëm në kuadër të programit C9. 

Bëni porosinë e produktit dhe më në fund mundeni tepricën e kilogramëve.

Me vijën e re të trupit prapë do të shëndrisni dhe do t’i mahnitni të gjithë rreth vetes, derisa ndryshimin pozitiv me siguri se do ta vërejë edhe rrethina e juaj.

POROSITNI TABLETAT GARCINIA CAMBOGIA

Porositja individuale e produkteve!

Kompania Forever Living Products është kompani e shitjes me shumicë prandaj nuk mund të porositen produktet individualisht për shitjes online (atje ku ekziston web shitorja).

Nëse dëshironi të porositni produkt individual me pakicë, ju lutemi që ta shënoni emrin dhe email adresën tuaj në formën më poshtë që të mund të ua dërgojmë udhëzimet për blerje individuale!

Ju falenderojmë për mirëkuptim – Aloe Vera Qendra (Partner i pavarur afarist i kompanisë Forever Living Products)

Emri:

Emaili:

admin

admin

View all articles by me
I'm on social media

No Comments

No comments yet

You can be first to leave a comment

Write a comment

info_outline

Your data will be safe!

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.

Transporti falas

Për blerjet mbi €100

Mbështetja profesionale

Mbështetje e ekipit profesional

Fitimi shtesë

15-48% për rekomandimet e produkteve

Promocione

Zbritje promocionale

Shqip Shqip English English