Ginko plus – Zgjedhja më e mirë për trurin tuaj

Ginko plus – Zgjedhja më e mirë për trurin tuaj

Forever Ginko plus nga Forever Living Products

Mësoni pse Ginko dallohet nga të gjitha ginko bilobat tjera!

Forever Living Products na ka befasuar edhe njëherë me një produkt të jashtëzakonshëm.

Edhe kompanitë tjera në asortimentet e tyre e kanë produktin e Ginkgo bilobës, por vetëm tek Forever Living Products mund të gjendet Ginko Plus.

Është shumë me rëndësi të theksohet që Ginkgo Plus përveç ginkgos përmban edhe tre bimë mjekuese (kërpudhat reishi, shisandra kineze dhe bima fo-ti).

Këtë produkt e ka prodhuar eksperti i njohur kinez i bimëve mjekuese dr. Albert Y. Leung.

Mjekët kinez janë mjeshtërit më të mirë të përgatitjes së përzierjeve të bimëve mjekuese.

Me rastin e përgatitjes së përzierjeve të tilla kujdes të madh i jepet kombinimit të bimëve, sepse materiet aktive nga bimët mjekuese kanë veprim të ndërsjellë sinergjik përkatësisht e rrisin veprimin  e tyre.

GINKO BILOBA – Bima më e vjetër në planetin Tokë.

Kjo bimë rritej në planetin tonë para më shumë se 200 milion vitesh.

Ginko biloba është jashtëzakonisht rezistente ndaj të gjitha llojeve të ndotjeve, virusëve, çrregullimet mikroklimatike e bile edhe llojeve të ndryshme të rrezatimeve.

Shkenca moderne medicinale i pranon veçoritë e shumanshme të ginkos, si për ruajtjen e shëndetit, ashtu edhe për shërimin e çrregullimeve të ndryshme.

Në bazë të shënimeve të botuara nga literatura vërtetë impozante lidhur me kërkimet eksperimentale mbi Ginko bilobën, mund të përfundohet se:

GINKO: Stimulon aktivitetin e trurit

KËRPUDHA REISHI:

Specialitet i preferuar veçanërisht në Lindjen e largët.

Kërkimet më të reja kanë dëshmuar ndalimin e rritjes së tumorëve malinj tek kafshët. (Për më shumë informata lidhur me problematikën rreth tumorëve  lexoni recenzionin tonë të tabletave Forever Lycium)

Është vërtetuar veprimi i fuqishëm antihistaminik, pastaj ulë nivelin e kolesterolit dhe eliminon krijimin e trombeve të gjakut.

SHISANDRA KINEZE:

Është bimë të cilën Kinezët e çmojnë shumë dhe të cilën e përdorin për rritjen e libidos dhe si tonik për rinim, ndërsa meshkujt për potencë. (Për më shumë informata lidhur me problemet me potencën lexoni recenzionin tonë për tabletat Multi Maca)

Kjo bimë e sforcon qëndrueshmërinë fizike dhe e zvogëlon ndjenjën e lodhjes.

Disa shkencëtarë ia atribuojnë edhe tiparet antidepresive.

FO-TI:

Kinezët ia atribuojnë sekretin e jetëgjatësisë dhe thonë për të se është bimë e cila rinon.

Rritë flokun dhe dendësinë e saj si dhe parandalon thimjen e saj.

Sipas shkencëtarëve kinez ajo e parandalon lajmërimin e tumoreve, të trombeve në gjak dhe forcon zemrën (për forcimin e zemrës dhe të muskulit të saj rekomandojmë nutra Q10)

VEPRIMI:

Zvoglon ngërçet e enëve të gjakut

vepron kundër aritmisë

parandalon mbledhjen e ujit

normalizon tensionin e gjakut

ulë nivelin e kolesterolit

përmirëson absorbimin e karbohidrateve

parandalon komplikimet tek diabeti

tek lëndimet e trurit

tek gjakderdhjet në tru

pengesat në qarkullimin e gjakut në tru

tek dëmtimet e dëgjimit

Forever Ginko pluspër rritjen e flokut

tek zhurma në vesh

tek astma

marramendja

pengesat në shikim

migrena

gjendjet e stresit dhe të panikut

depresioni

tendosja

ngërçet dhe ndryshimet në muskuj

tek humbja e memories

kundër plakjes së trurit

tek impotenca

Ginko plus – çmimi i pakos me 60 tableta = 39,50 eur

 

Kombinimi më i mirë i mundshëm për zgjidhjen e problemeve të cekura është kombinimi i xhelit të Aloe Verës dhe i tabletave Ginko plus.

forever ginko plusPër këtë arsye e kemi bërë aksionin special në të cilin realizoni 15% zbritje për dozën mujore Aloe Vera dhe Forever Ginko plus.

POROSITNI 3 LITRA ALOE VERA DHE TABLETAT GINKO PLUS ME 15% ZBRITJE

Ju pëlqeu artikulli: Forever Ginko plus?

Ndani me miqtë!

admin

admin

View all articles by me
I'm on social media

No Comments

No comments yet

You can be first to leave a comment

Write a comment

info_outline

Your data will be safe!

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.

Transporti falas

Për blerjet mbi €100

Mbështetja profesionale

Mbështetje e ekipit profesional

Fitimi shtesë

15-48% për rekomandimet e produkteve

Promocione

Zbritje promocionale

Shqip Shqip English English