Koenzim Q10 – burimi më i mirë i koenzimës natyrore për organizmin tuaj

Koenzim Q10 – burimi më i mirë i koenzimës natyrore për organizmin tuaj

Forever koenzima Q10

Forever Nutra  Q10 është formulë e dizenjuar nergut për t’u kombinuar me xhelin Aloe Vera me qëllim të ofrimit të tre artikujve të rëndësishëm ushqimor për shëndetin e sistemit kardiovaskular.

Stimulon nivelin e shëndoshë të homocisteinës, fut koenzimën Q10 e cila e përmirëson efikasitetin e metabolizmit dhe furnizon zemrën me antioksidansët shërues.

Thjeshtë, përzieni dhe pijeni – zemra e juaj do të ju falënderoj!

Nutra Q10 është enzim i cili prodhohet në organizmin e njeriut dhe është i nevojshëm për funksionimin bazik të qelizave, duke përfshirë edhe ato të zemrës dhe të enëve të gjakut.

Niveli i Q10 zvoglohet me moshën, kur na duhen më së shumti.

Forever Nutra Q10 ofron furnizim shtesë të CoQ10 i cili është i domosdoshëm për organizmin tonë.

Mënyra e dytë me të cilën Nutra Q10 e mbështetë funksionimin e mirë kardiovaskular është duke e ndihmuar mirëmbajtjen e nivelit të shëndetshëm të homocisteinës në gjak.

Vitaminat B në kuadër të Nutra Q10  (vitamina B6, B12 dhe acidi folik) ndihmojnë në mirëmbajtjen e nivelit të shëndetshëm të homocisteinës.

Kjo na ndihmon në mirëmbajtjen e zemrës dhe enëve të shëndosha të gjakut.

Nutra Q10 poashtu përmban përzgjedhje të ekstrakteve bimore (fara të rrushit, kurkumë, trumzë dhe ullinj) të cilat janë sipas kërkimeve shumë të dobishme për sistemin kardiovaskular.

Përpos këtyre, produkti përmban edhe mineralet e magnezit dhe kromit,(të domosdoshme për zemrën), lecitinë si edhe antioksidansët e fuqishëm, vitaminën C dhe E.

Forever Living Products është kompani internacionale e cila merret me prodhimin e produkteve natyrale.

Nutra Q10 është njëri nga top produktet natyrale dhe sigurisht zgjedhja më e mirë për organizmin tuaj.

Çmimi:

Sasia – 30 qeska

 

Nutra q10Kombinimi më i mirë i mundshëm për zgjidhjen e problemeve dhe mbrojtjen e sistemit kardiovaskular të organizmit është kombinimi i xhelit Aloe Vera dhe Koenzimës Q10.

Për këtë shkak e kemi dizenjuar aksionin e posaqëm në të cilën përfitoni 15% zbritje në dozën mujore të xhelit Aloe Vera dhe Koenzimës Q10.

 

 

POROSITNI 3 LITRA ALOE VERA GEL DHE KOENZIM Q10 ME 15% ZBRITJE

 

 

Ju pëlqeu artikulli: Koenzim Q10?

Ndani me miqttë!

admin

admin

View all articles by me
I'm on social media

No Comments

No comments yet

You can be first to leave a comment

Write a comment

info_outline

Your data will be safe!

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.

Transporti falas

Për blerjet mbi €100

Mbështetja profesionale

Mbështetje e ekipit profesional

Fitimi shtesë

15-48% për rekomandimet e produkteve

Promocione

Zbritje promocionale

Shqip Shqip English English