Lycium plus – në aplikim tek sëmundjet e rënda

Lycium plus – në aplikim tek sëmundjet e rënda

Lycium plus – antioksidans për probleme serioze shëndetësore

Lycium plus – banorët e Azisë tash e disa mija vjet i përdorin frutat e liciumit dhe të rrënjës së ëmbël me qëllim të mirëmbajtjes së shëndetit.

Në bazë të kësaj tradite Forever Living Product i bashkoi këto dy bimë në një produkt të vetëm.

Këto janë bimë me historinë më të gjatë dhe me dokumentacionin më të pasur.

Ekzistojnë dhe konsumohen me mija vjet, veçanërisht në Azi, ku mjekët pikërisht këto dy bimë i rekomandojmë për shërimin e shumë sëmundjeve të rënda.

LYCIUM BARBARUM

FOREVER LYCIUM PLUS BARBARUM

Bima Lycium barbarum tradita e gjatë e së cilës e vërteton efikasitetin e saj, përdoret kundër plakjes, për forcimin e organizmit, përmirësimin e të pamurit, bukuri të lëkurës e deri tek sëmundjet tumorale.

Për këto qëllime Kinezët e përdorin tash e mijëra vjet.

E kanë përdorur edhe në trajtimin e djegieve, ulqerës, mërdhierjeve etj.

Poashtu, pastron gjakun, regjeneron qelizat e organizmit, përmirëson dëmtimet e shkaktuara nga radikalet e lira.

Aktualisht përdoret edhe për zvogëlimin e efekteve anësore tek kimioterapia dhe radioterapia dhe në betejë me sëmundjet më të rënda.

LICORIS (rrënja e ëmbël kineze) është bima mjekuese më e rekomanduar në Kinë.

Në disa dekada të fundit janë botuar më shumë se njëqind punime shkencore mbi licorisin.

Është vërtetuar shkencërisht se përmban edhe më shumë se 150 bashkëdyzime kimike të cilat luajtën rol të rëndësishëm në ruajtjen e shëndetit optimal.

APLIKIMI: Tek të gjitha llojet e tumorëve dhe të karcinomeve, miomeve dhe cisteve, inflamacionet e veshkëve, mëlqisë, prostatës, tek leukemia, helmimi me barëra dhe narkotikë, në gjinekologji, tek varshmëria nga alkooli, për forcimin e organizmit, tek djegiet dhe mërdhierjet etj.

Regjeneron indet nga brenda,  ngadalëson plakjen si dhe zvogëlon efektet anësore tek kimioterapia dhe rrezatimi.

Për veprim më të mirë më së miri është të kombinohet me xhelin e Aloe Verës!

Çmimi: 41.60 eur

 

Kombinimi më i mirë i mundshëm për zgjedhjen e problemeve të cekura është kombinimi i xhelit të Aloe Verës dhe tabletave Lycium Plus.

Forever Lycium PlusPër këtë shkak e kemi bërë një aksion të veçantë në të cilën i realizoni 15% zbritje për dozën mujore të xhelit Aloe Vera dhe tabletave Lycium Plus.

POROSITNI 3 LITRA ALOE VERA GEL DHE TABLETAT FOREVER LYCIUM PLUS ME 15% ZBRITJE

A ju pëlqeu artikulli: Lycium plus?

Ndani me miqtë!

admin

admin

View all articles by me
I'm on social media

No Comments

No comments yet

You can be first to leave a comment

Write a comment

info_outline

Your data will be safe!

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.

Transporti falas

Për blerjet mbi €100

Mbështetja profesionale

Mbështetje e ekipit profesional

Fitimi shtesë

15-48% për rekomandimet e produkteve

Promocione

Zbritje promocionale

Shqip Shqip English English