MLM marketingu – Karriera tek Aloe Vera Qendra

kariera tek neMLM Marketingu  – Aloa Vera Qendra

Kariera  me Aloa Vera Qendra

Marketingu i rrjetit – ndani me të tjerët produktet ekskluzive dhe inovative për mirëqenie si dhe mundësinë për biznes. Fitoni të ardhura të cilat juve dhe familjes tuaj do t’ua mundësojnë jetën cilësore.

MLM apo Multi Level Marketing – Marketingu i rrjetit

Si realizohet në praktikë?

Startoni biznesin tuaj të bazuar në Internet dhe në punën nga shtëpia me produktet e dëshmuara natyrore të Aloe Verës.

Aloe Vera Qendra ua mundëson sistemin e plotë për edukimin, trajnimin dhe përkrahjen e biznesit tuaj.

Kompania Forever Living Products ju siguron furnizimin, depozitimin, inkasimin dhe distribuimin e produkteve deri tek klientët e fundit e gjithashtu edhe kontabilitetin dhe pagesën e bonuseve sipas legjislaturës në fuqi.

Juve ju mbetet që të “armatoseni” me entuziazëm dhe që ta ndjekni sistemin të cilin ua ofron Aloe Vera Qendra (seminaret , edukimet, trajnimet etj.), të gjitha këto të dizenjuara për suksesin tuaj dhe përparimin e shpejtë.

Suksesi i juaj si partner afarist i kompanisë Forever Living Products është i garantuar me politikat afariste të kompanisë të cilat bazohen në rezultatet e realizuara dhe jo në gjykimin subjektiv të ndokujt.

Më shumë detaje mbi planin e marketingut dhe sistemin e punës mund të shikoni në videon Plani i marketingut i kompanisë Forever Living Products!

Me rëndësi të theksohet: kur ta realizoni ndonjë pozitë në planin e marketingut, ju nuk keni nevojë më asnjëherë që ta rivërtetoni pozitën e arritur.

Bazuar në parimet e marketingut të rrjetit dhe në udhëzimet interne, inkuadrojmë bashkëpunëtorët e ri dhe punojmë bashkë me ta në realizimin e suksesit të ekipit si tërësi.

Kur e filloni bashkëpunimin me ne, është e rëndësishme që ta dini se suksesi i juaj është edhe suksesi ynë, prandaj personalisht  do të përpiqemi që të ju ndihmojmë maksimalisht në mënyrë që të arrini rezultate sa më të mira afariste.

MLM – Suksesi i bashkëpunëtorëve tuaj është edhe suksesi i juaj!

Ne angazhohemi maksimalisht që ju të arrini sukses, sepse suksesi i juaj është edhe suksesi i ynë! Çdo segment i planit tonë afarist është i dizenjuar për suksesin tuaj.

Do të keni mundësi të bashkëpunoni me një ekip të njerëzve të suksesshëm i cili do të ju udhëheq dhe ndihmoj që nga dita e parë e bashkëpunimit !

Kompania prestigjioze Forever Living Products ju siguron sistem të edukimit dhe trajnime të nivelit botëror, programe të shkëlqyeshme stimulative etj.

Duke iu bashkuar një ekipi shumë të edukuar, të trajnuar dhe të motivuar, biznesi i juaj rritet në vazhdimësi me ç’rast filloni të realizoni të ardhura çdoherë e më të larta dhe i afroheni çdo ditë e më shumë realizimit të ëndrrave tuaja të kahmotshme.

Praktikisht, të ardhurat tuaja fillojnë të rrjedhin atëherë kur bashkëpunëtorët tuaj fillojnë të blejnë produkte me çmime me pakicë ose me NDP (new distributor price-çmimet e distributerëve të ri), prej të cilave çmime 15% – 30% janë fitim i juaj i drejtpërdrejt.

Kur të bëheni partner i yni afarist, me titullin e ashtuquajtur asistent supervizor, fitimi i juaj do të rritet edhe për bonusin shtesë prej 5 %, derisa njëkohësisht fitoni edhe qasje të plotë në platformën për trajnim.

Me kalimin e kohës dhe në bazë të rezultateve të arritura, do të keni mundësi që të realizoni edhe të ashtuquajturin “bonus i udhëheqësit” për çdo menaxher në strukturën tuaj duke filluar nga 2% e deri në maksimalisht 9%, varësisht nga pozicioni i tyre në organizatën tuaj.

Të gjithë këta bonusa në fillim mund edhe të ju hutojnë, mirëpo në fakt gjërat janë shumë të thjeshta. Ju duhet t’i ndjekni hapat e dëshmuar të cilët çojnë drejt suksesit, ndërsa ne personalisht do të bëjmë çmos që (sikur edhe partnerëve tjerë të ekipit tonë në Aloe Vera Qendra) të ju ndihmojmë në realizimin sa më të shpejtë të caqeve të përcaktuara.

Bile bile, edhe para se ta kuptoni se çka po ndodhë, biznesi i juaj do të zhvillohet dukshëm.

Është me rëndësi të theksohet se bashkëpunimin me ne mund ta filloni edhe krahas punës tuaj aktuale, si punë e dytë, derisa ajo një ditë mund të bëhet edhe puna e juaj e parë.

admin

admin

View all articles by me
I'm on social media

No Comments

No comments yet

You can be first to leave a comment

Write a comment

info_outline

Your data will be safe!

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.

Transporti falas

Për blerjet mbi €100

Mbështetja profesionale

Mbështetje e ekipit profesional

Fitimi shtesë

15-48% për rekomandimet e produkteve

Promocione

Zbritje promocionale

Shqip Shqip English English