Përshëndetje

Aloe Vera Gel – Lëng i pastër nga pjesa e mbrendshme e fletës së Aloe verës.

Aloe Vera Gel

Xheli i Aloe Verës është produkt jashtëzakonisht efikas, 100% natyral dhe  i pastër.

I pasur me vitamina (në të gjendet bile edhe vitamina B12, e cila është shumë e rrallë), aminoacide dhe materie minerale, përmban edhe shtatë amino acide të cilat janë drejtëpërdrejt përgjegjëse për regjenerimin e qelizave.

Për këtë arsye xheli i Aloe Verës është njëri nga shtesat më të mira ushqimore  të njeriut modern.

Siç është rasti tek shumica e lëngjeve natyrale lëngu i fituar me shtrydhjen e zemrës së fletës së bimës  është shumë jostabil për shkak të mikroorganizmave të cilët e dekompozojnë dhe e shkatërrojnë..

Duke i falenderuar teknologjisë bashkëkohore dhe procesit të stabilizimit plotësisht natyral, unik në botë i cili është i patentuar, juridikisht i mbrojtur dhe pronë e kompanisë Forever Living.

 

Ky produkt është i prodhuar nga pjesa e mbrendshme e fletës së bimës Aloe Vera pa pjesën e gjelbërtë, pa ujë dhe pa kemikalie. Sot prodhohet me afat 4 vjeqar të përdorimit.

 

Teknologjia dhe mënyra e stabilizimit është rezultat i kërkimeve shkencore dhe laboratorike 12 vjeqare, qëllimi i së cilave ishte ruajtja e të gjitha elementeve bio-kimike, ushqyese dhe mbrojtëse të cilat i posedon bima në natyrë dhe që përmbajtja në paketim të jetë plotësisht identike dhe e pandryshuar në krahasim me vet fletën e bimës.

Për këtë arsye stabilizimi kryhet me shtimin e vitaminës C natyrore nga bima Papaja, i cili shfrytëzohet si konzervans natyror.

Në produktet e kompanisë Forever nuk shtohet uji. 

Me shtimin e ujit, kemikalieve dhe aditiveve humben dhe shkatrrohen të gjitha vetitë natyrore dhe efikasiteti i bimës së Aloe Verës.

Qoftë edhe sasia më e vogël e alkoolit i shkatrron të gjithë përbërësit ushqyes dhe mbrojtës të cilët i posedon Aloe Vera.

E që konkretisht do të thotë se në paketimin prej 1 litri të Aloes, si edhe në produktet tjera të kësaj kompanie, gjendet ekzaktësisht 1 litër xhel i Aloe Verës i shtrydhur nga fleta.

1 litër Aloe Verë = 100% e përmbajtjes

0% ujë dhe  0% shtesa kimike

 

 

Xheli i Aloe Verës si biostimulans për përdorim të mbrendshëm.

 

Paramendoni ta preni fletën e Aloe Verës dhe ta hani atë masën e butë drejtëpërdrejt nga fleta.

Pikërisht kjo ndodhë nëse e përdorni xhelin e Aloe Verës. Ky xhel, duke i falenderuar procesit të stabilizimit i cili është pronë e mbrojtur e kompanisë është plotësisht i pastër dhe I freskët, ashtu siç është I krijuar në natyrë.

Mësoni se cilët janë përbërësit e xhelit të  Aloe Verës!

Është i pasur me vitamina (në të gjendet bile edhe vitamina B12, e cila është shumë e rrallë), aminoacide dhe materie minerale. Përmbanë edhe 7 aminoacide të cilat janë drejtpërsëdrejti përgjegjëse për regjenerimin e qelizave.

Për këtѱ arsye xheli I Aloe Verës është njëri nga suplementet më të mira të mundshme të dietës së njeriut modern.

 

admin

admin

View all articles by me
I'm on social media

No Comments

No comments yet

You can be first to leave a comment

Write a comment

info_outline

Your data will be safe!

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.

Transporti falas

Për blerjet mbi €100

Mbështetja profesionale

Mbështetje e ekipit profesional

Fitimi shtesë

15-48% për rekomandimet e produkteve

Promocione

Zbritje promocionale

Shqip Shqip English English