Sapuni i lëngshëm nga Aloe Vera

Sapuni i lëngshëm Aloe nga Forever Living

Aloe sapun i lëngshëmSapuni i lëngshëm për mirëmbajtjen e përditshme të higjienës së duarve, fytyrës, flokëve apo të trupit. Është i butë dhe biodegradues, nuk e irriton lëkurën, me pH të balansuar dhe i përshtatshëm për të gjitha tipet e lëkurës. Është i disponueshëm në ambalazhin me pompë, i thjeshtë për përdorim dhe ideal për tërë familjen.

Sapuni Aloe është produkt hidratues për larjen e duarve dhe fytyrës me sasi të madhe të shtuar të Aloe Verës. Formula “pa lot” e bënë këtë sapun të lëngshëm ideal për përdorim si shampo për fëmijë.

Duke i falënderuar koncentrimit shumë të madh, një familje me 4 anëtarë një dozë të këtij sapuni mund ta përdorë 3-4 muaj.

Distribuohet me pompën e cila e lehtëson përdorimin.

Krijon shkumë të bollshme duke i ofruar lëkurës pastërti dhe butësisë së mëndafshtë pa e irrituar atë siç ndodhë me disa lloje tjera të sapuneve.

Formula “pa lotë” e bënë sapunin nga Forever sapun ideal për përdorim si shampo për fëmijë dhe për të rritur.

Çmimi: 16.50 eur

Paketimi: 473 ml

Shifra: 038

Ju pëlqeu artikulli?

Ndani me miq!

admin

admin

View all articles by me
I'm on social media

1 Comment

  1. September 10, 15:39 ALOE VERA NË PEDIATRI – Aloe Vera Qendra

    […] Sapuni i lëngshëm nga Aloe Vera […]

    reply Reply this comment

Write a comment

info_outline

Your data will be safe!

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.

Transporti falas

Për blerjet mbi €100

Mbështetja profesionale

Mbështetje e ekipit profesional

Fitimi shtesë

15-48% për rekomandimet e produkteve

Promocione

Zbritje promocionale

Shqip Shqip English English