Shampo për flokë Aloe Vera Jojoba

Shampo për flokë Aloe Vera Jojoba

Shampo për flokë nga Aloe Vera dhe Jojoba

Me përdorimin e shampo-s me Aloe Vera dhe Jojoba ju mund të keni flokë të shkëlqyera dhe të shëndosha.

Ndihmon në mirëmbajtjen e flokut dhe lëkurës së kokës të shëndoshë. Me ndihmën e enzimeve i eliminom qelizat e vdekura të lëkurës dhe mundëson regjenerimin e indit.

I butë, i qëndrueshëm, i koncentruar, i përshtatshëm për të gjitha tipet e flokëve. Mirëmban dhe mbron flokun, ndihmon në eliminimin e majave të çara të flokëve.

aloe-jojoba shampooNë ruajtjen e shëndetit të flokëve dhe të rrënjës së flokut, enzimet në përbërje të kësaj shampoje ndihmojnë në largimin e qelizave të vdekura të lëkurës, duke i falenderuar veprimit shumë të dobishëm të xhelit të Aloe Verës.:

  • përforcon flokun me aminoacidet nga Aloe Vera të cilat i përshtaten aminoacideve të rrënjës së flokut
  • përforcon flokun dhe i jep volum me ndihmën e saponineve dhe të përbërësve qetësues natyror.

Vaji i Jojobës, edhe një përbërës i rëndësishëm, është lubrifikant i shkëlqyeshëm i cili tashmë me vite përdoret në produktet e kujdesit ndaj flokëve.

Kompenzon humbjen e lagështisë së lëkurës dhe të flokëve. I jep flokut volum duke e eliminuar yndyrën e sforcuar nga flokët dhe i përforcon majat e tyre.

Kjo ju mundëson krehje më të lehtë të flokëve të mbështjella, të lagura apo të thara dhe me dukje jo të mirë.

Shampo-ja Aloe – Jojoba prodhim i kompanisë FLP është produkt i butë i cili e pastron edhe flokun më të yndyrshëm, ndihmon në eliminimin e zbokthir dhe e qetëson rrënjën e flokut me ç’rast e bënë flokun të shkëlqen dhe të duket shumë mirë.

Kjo shampo është aleati i juaj besnik në betejën kundër zbokthit.

Pas larjes së flokëve me shampo-n Jojoba, rekomandojmë edhe Jojoba Regenerator.

Aplikimi: Aplikoni Aloe-Jojoba shampoo në flokë të lagura, krijoni shkumë të madhe, masazhoni për stimulim të rrënjës dhe shpërlani me ujë të bollshëm.

Sipas nevojës, përsëritni krejt procesin derisa flokët të mos jenë plotësisht të pastra. Përdoreni me masë sepse është shumë i koncentruar.

Çmimi: 21.30 eur

Sasia: 296 ml

Shifra: 350 

Ju pëlqeu artikulli: Shamponi për flokë?

Ndani me miq!

admin

admin

View all articles by me
I'm on social media

No Comments

No comments yet

You can be first to leave a comment

Write a comment

info_outline

Your data will be safe!

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.

Transporti falas

Për blerjet mbi €100

Mbështetja profesionale

Mbështetje e ekipit profesional

Fitimi shtesë

15-48% për rekomandimet e produkteve

Promocione

Zbritje promocionale

Shqip Shqip English English