Startoni biznesin nga shtëpia e juaj!

Startoni biznesin nga shtëpia e juaj!

Startoni biznesin nga shtëpia e juaj!A jeni duke kërkuar ndryshim? Filloni biznesin në bashkëpunim me neve!

A mund t’i ndani 8-10 orë në javë për ta ndërtuar një të ardhme më të mirë për vete dhe për familjen tuaj?

Unë e drejtojë biznesin tim online nga shtëpia dhe mund të ju mësoj si të veproni edhe ju kësisoj.

Në jetë kam pasur shumë kariera të suksesshme mirëpo asnjëherë nuk kam arritur ta arrij pavarësinë financiare; paratë disi gjithmonë përfundonin në gjepat e të tjerëve.

Mos po u tingëllon e njohur edhe juve kjo situatë?

E kam kuptuar që kariera klasike nuk mund të na e siguroj të gjitha ato që na nevojiten e bile as sigurinë personale dhe konzistencën në atë çka punojmë..

Na duhej ndryshimi…

Për fat të mirë, e zbuluam si ta nisim punën nga shtëpia.

Puna nga shtëpia, me orar të shkurtuar dhe me shfrytëzimin e laptopit dhe telefonit të menqur.

Mund t’u tregoj si ta bëni edhe ju këtë!

Nëse mund të përgjigjeni me PO në cilëndo nga pyetjet vijuese, atëherë ju jeni personi të cilin po e kërkojmë.

A mund t’i ndani 10 orë të lira në javë?

A keni dëshirë të zjarrtë t’i ndryshoni rrethanat e juaja aktuale?

A jeni person pozitiv, i vendosur dhe i gatshëm për të mësuar?

A jeni ambicioz dhe të gatshëm për të qenë të suksesshëm?

A dëshironi ta filloni biznesin personal i cili e ka përkrahjen dhe backup-in e një ekipi të suksesshëm?

Ne do t’ua sigurojmë trajnimin e plotë, mbështetjen dhe mentorimin personal nëse ju jeni kandidati jonë i duhur!

Për më shumë informata, futni shënimet e juaja në rubrikat vijuese apo na kontaktoni përmes Facebook profilit

Poashtu, abonohuni edhe në faqet tona në rrjetet sociale ku do të gjeni informacione të përditësuara mbi aktivitetin tonë dhe mbi produktet e kompanisë numër 1 të Aloe Verës në botë, Forever Living Products.

admin

admin

View all articles by me
I'm on social media

No Comments

No comments yet

You can be first to leave a comment

Write a comment

info_outline

Your data will be safe!

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.

Transporti falas

Për blerjet mbi €100

Mbështetja profesionale

Mbështetje e ekipit profesional

Fitimi shtesë

15-48% për rekomandimet e produkteve

Promocione

Zbritje promocionale

Shqip Shqip English English