Vital 5 – kompleti i produkteve për ngritjen e imunitetit

Vital 5 – për shëndet optimal fizik dhe psiqik

Vital 5 – Mënyra bashkëkohore e të jetuarit dhe dietat joadekuate shkaktojnë shumë mangësi në sistemin e të ushqyerit.

Kërkimet më të reja dëshmojnë që aktualisht pjesa dërmuese e popullatës nuk merr sasi të mjaftueshme të materieve ushqyese esenciale.

Produktet e kompanisë Forever Living Products mund të ndihmojnë në tejkalimin e kësaj mangësie dhe në rritjen e nivelit të materieve ushqyese përmes një “superstrade” ushqimore. Vital 5 është mjet i përkryer për tejkalimin e këtij deficiti në dietën tonë!

“Superstrada” ushqimore (rjedhëshmëria shumëdrejtimëshe e materieve ushqyese) e mundëson liferimin (dërgimin) efikas të materieve ushqyese deri tek qelizat, indet dhe organet tona vitale.

Materiet ushqyese i marrim nga ushqimi dhe shtesat e të ushqyerit (suplementet) ndërsa “superstrada” ushqimore e mundëson dërgimin e tyre në çdo qelizë dhe ind, si dhe eliminon materiet e dëmshme të prodhuara nga vet organizmi i ynë.

Rezultat i veprimit pozitiv të kësaj “superstrade” është shëndeti optimal dhe vitaliteti me më shumë energji në aspektin psiqik, fizik dhe emocional.

Forever Living Products e ofron produktin Vital 5 me qëllim të ruajtjes së shëndetit optimal.

Vital 5 – Përbërja

ALOE VERA – Mirëmban sistemin tretës – njërin nga elementet themelore të “superstradës” ushqimore ku absorbohet ushqimi dhe materiet ushqyese.

Aloe Vera ndihmon aktivisht në procesin e këmbimit të materieve ushqyese në organizëm.

FOREVER DAILY – Siguron vitaminat dhe mineralet më të rëndësishme dhe ngritë nivelin e materieve ushqyese të nevojshme për shëndetin e përkryer.

Gjithashtu ndihmon që të plotësohen mangësitë në ushqim, të shkaktuara me ushqimin e përditshëm “modern” .

Këto materie ushqyese udhëtojnë nëpër “superstradën” ushqyese drejt qelizave dhe indeve tona për ta mbështetur funksionimin normal të organizmit.

ACTIVE PROBIOTIC – Përmban probiotikë të rëndësishëm– bakterie të dobishme të cilat e ndihmojnë mbajtjen e balancit të florës së zorrëve.

Probiotikët e ndihmojnë aktivisht tretjen dhe absorbimin e materieve ushqyese nga ushqimi.

FOREVER ARCTIC SEA – Janë acide të pasura yndyrore Omega 3, me nivel të lartë të DHA – së, njërës nga acidet e pangopura yndyrore Omega 3 të cilat i konsumojmë.

DHA janë acide yndyrore Omega 3 të cilat janë komponentet primare strukturale të korteksit cerebral të njeriut, të spermës, testisëve dhe retinës.

Me rritjen e konsumimit të acideve yndyrore Omega 3 nga peshqit e detërave të ftohta i afrohemi raportit ideal në mes të acideve yndyrore Omega 3 dhe Omega 6, i cili duhet të jetë 1:1.

Kjo e ndihmon punën normale të sistemit kardiovaskular dhe të atij tretës – që të dy elemente të domosdoshme të “superstradës” ushqimore.

ARGI+ – Paraqet përzierjen perfekte të aminoacidit L-Argjinina dhe materieve ushqyese të pasura me antioksidansë.

ARGI + e suporton sistemin e enëve të gjakut i cili i bartë materiet ushqyese deri tek qelizat dhe indet e gjithashtu aktivisht i eliminon nga organizmi materiet e dëmshme që rrjedhin nga procesi normal metabolik.

Çmimi: 260.50 eur

Shifra: 456

Për porositjen e produkteve dhe informata shtesë mbi produktin Vital 5 plotësoni shënimet dhe ne do të ju kontaktojmë.

A ju pëlqeu artikulli: Vital5?

Ndane me miq!

admin

admin

View all articles by me
I'm on social media

No Comments

No comments yet

You can be first to leave a comment

Write a comment

info_outline

Your data will be safe!

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.

Transporti falas

Për blerjet mbi €100

Mbështetja profesionale

Mbështetje e ekipit profesional

Fitimi shtesë

15-48% për rekomandimet e produkteve

Promocione

Zbritje promocionale

Shqip Shqip English English