Vitolize for Women – kombinim ideal për çdo grua

Vitolize for Women – kombinim ideal për çdo grua

Vitolize for Women – shtesë ushqimore për vitalitetin e grave

Vitolize for Women

Shqetësimet të cilat lidhen me SPM (sindromi para menstrual), menopauzën apo funksionin joadekuat të traktit urinar mund të jenë të lidhura me ndryshimet hormonale apo me mënyrat specifike të të ushqyerit.

Përzierja e frutave natyrale të pasura me antioksidanse, bimë mjekuese, vitamina dhe minerale në shtesën ushqimore për vitalitetin e femrave Vitolize for Women, është e përgatitur nergut për t’i përmbushur nevojat e grave.

Përzierja autentike bimore Vitolize for Women përfshinë përzierjen origjinale të bimëve duke përfshirë mollën pluhur dhe kokrrat e shisandrës.

Secila nga këto bimë përdoret shekuj me radhë për arritjen e balansit hormonal dhe ruajtjen e shëndetit të përgjithshëm. Këto bimë pastaj kombinohen me veprimin e provuar klinik të boronicës së kuqe në formë pluhuri.

Të përgatitura sipas mënyrës origjinale e cila fuqizon vetitë e dobishme natyrale të kokrrës së boronicës së kuqe.

Me procesin teknologjik unik dhe të patentuar, boronica e kuqe mbrohet nga mundësia e dekompozimit si pasojë e veprimit të acidi gastrik.

Në këtë mënyrë përbërësit ushqimor lirohen drejtpërdrejt në pjesën e poshtme të traktit tretës, ku treten përmes mekanizmit të lirimit të vonuar.

Pse Vitolize for Women është zgjidhja më e mirë për çdo grua?

Kombinimi ekskluziv i përbërësve ushqimor në vitaminat Vitolize for Women  përmban edhe përbërësit ushqimor të dizenjuar dhe të balansuar në mënyrë të veçantë për të mbështetur shëndetin e gruas dhe balansin e saj hormonal.

Magnezi, vitamina C, vitamina B, janë të domosdoshëm për prodhimin e hormoneve të cilët janë shpeshherë deficitar për shkak të stresit dhe barërave të cilat përdoren shpesh, përfshi këtu edhe pilulat kontraceptive dhe terapinë hormonale.

Këta vitamina janë të kombinuar me një formë të patentuar të hekurit dhe të kalciumit, dy mineralet e domosdoshme për shëndetin e sistemit kardiovaskular dhe kockor.

Këta përbërës ushqimor janë të balansuar ashtu që të sigurojnë mbështetje të plotë.

Çmimi: 32,60

Shifra: 375, sasia: 120 copë.

Porositni online dhe fitoni zbritjen!

 

Porositja individuale e produkteve!

Kompania Forever Living Products është kompani e shitjes me shumicë prandaj nuk mund të porositen produktet individualisht për shitjes online (atje ku ekziston web shitorja).

Nëse dëshironi të porositni produkt individual me pakicë, ju lutemi që ta shënoni emrin dhe email adresën tuaj në formën më poshtë që të mund të ua dërgojmë udhëzimet për blerje individuale!

Ju falenderojmë për mirëkuptim – Aloe Vera Qendra (Partner i pavarur afarist i kompanisë Forever Living Products)

 

Emri:    

Emaili:

folder_openAssigned tags
admin

admin

View all articles by me
I'm on social media

No Comments

No comments yet

You can be first to leave a comment

Write a comment

info_outline

Your data will be safe!

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.

Transporti falas

Për blerjet mbi €100

Mbështetja profesionale

Mbështetje e ekipit profesional

Fitimi shtesë

15-48% për rekomandimet e produkteve

Promocione

Zbritje promocionale

Shqip Shqip English English